GS'nin öyle aşağılık geleneği yok

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, şike soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Aziz Yıldırım’ın başkanlığı sırasında bütün başarısını Galatasaray düşmanlığı üzerine kurduğunu savundu. Aysal, “Bugün içine düştüğü durumda da Galatasaray’ı bir silah ola

GS'nin öyle aşağılık geleneği yok

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, şike soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Aziz Yıldırım’ın başkanlığı sırasında bütün başarısını Galatasaray düşmanlığı üzerine kurduğunu savundu. 

Aysal, “Bugün içine düştüğü durumda da Galatasaray’ı bir silah olarak kullanıp kurtulmaya çalışıyor. Ben bunu yapsam kendimden utanırdım” sözleriyle Yıldırım'a yüklendi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, şike davası kapsamında yargılanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın mahkemede savunma yaparken, sarı-kırmızılı kulübü zan altında bırakan suçlamalarına sert yanıt verdi.

BİZİM ŞİKE GİBİ AŞAĞILIK GELENEK OLMADI
İşte Telegol programına konuşan Aysal'ın Yıldırım'a verdiği yanıtlar ve takım ile ilgili görüşleri...

Aziz Yıldırım, bütün başarısını Galatasaray düşmanlığı üzerine kurmuş.

-Aziz Yıldırım'ın Ankaragücü maçına ilişkin iddialarına sadece saçma diyebilirim. Galatasaray gelenekleri ile yaşar. Bizim geleneğimizde hiç bir zaman şike gibi aşağılık bir gelenek olmadı.

-Aziz Yıldırım'ın açıklamaları beyhude bir çaba. Ankaragücü'nü 2-0 yensek dahi şampiyon olacaktık ki o sezon Beşiktaş, Ankaragücü'nü 6-0 yenmiş. Bundan daha doğal, daha tabii, şikeyi gerektirmeyecek bir maç arasanız bulamazsınız.

-Aziz Yıldırım, pislik at izi kalsın mantığı ile üzerindeki iddiaları temizleyemez. Daha iyi bir savunma yapmasını beklerdim. Böyle bir konuşmayı ben yapsaydım utanırdım.

-Fatih Terim'in Galatasaray'a Galatasaray'ın Terim'e ihtiyacı var. Başarısız olursak birlikte gideriz.

-Yönetim içerisinde abi rolündeyim. Akordu bozuk kemanlar vardı ama düzelttik. Küçük sorunları çözmezseniz büyük felaketlere uğrarsınız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor