GS'den tuzağa düşmeyiz açıklaması

 Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk: "Avrupa'ya gitmeyelim, şike mevzusunu kendi içimizde çözelim deniliyor. Adına da Thatcher modeli demişler. Biz bu tuzağa düşmeyiz" Adnan Öztürk şunları söyledi:"Politika yapmak ihtiyacında değiliz. Burad

GS'den tuzağa düşmeyiz açıklaması

 

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk: "Avrupa'ya gitmeyelim, şike mevzusunu kendi içimizde çözelim deniliyor. Adına da Thatcher modeli demişler. Biz bu tuzağa düşmeyiz"

 

Adnan Öztürk şunları söyledi:

"Politika yapmak ihtiyacında değiliz. Buradaki tehlike yalnız Galatasaray için değil. Galatasaray, Türk futbolunun uluslararası arenada tanınması için tartışmasız açık ara liderlik yapmıştır. Liderlik yapmaya da devam edecektir. Bu şike-teşvik dosyasında 8 tane kulübün adı geçiyor. Öyle ya da böyle bir şekilde adları geçiyor. Sakın kimse 'Galatasaray kendi çıkarları için bağırıyor, çağırıyor' demesin. Biz aynı durumda olan 10 tane kulübüz. Bu 10 tane kulüpten bazıları 'Ben Avrupa'ya gidemiyorum. Ben şimdi bu kavgada öne çıkmayayım' diyebilirler. 'Biz de eleştirmeyiz demeyi' tercih edenler de olabilir. Biz Galatasaray olarak çok net söylüyorum; kimseden korkumuz yok. Biz yaygara kültürüne prim de vermeyiz. Biz doğru bildiğimiz yolda yalnız da kalsak sonuna kadar devam ederiz. Dolayısıyla Galatasaray kurallar çerçevesinde Türk futbolunun ve kendi kulübümüzün haklarını sonuna kadar ararız.

 

'CAMBAZA BAK' SİRKLERDE OLUR

Ben dedim ki kaostan beslenmeye çalışacaklardır. Bizi kaosun içine çekmeye çalışacaklardır. Türk futbolu kaosa gitsin hatta o kadar içinden çıkılmaz bir hale gelsin ki; Avrupa'ya gitmeyelim kendi işimizde bu işleri halledelim. Hatta buna da çok yakışıklı bir isim takmışlar 'Thatcher modeli' diye.

Halbuki bu konuyla uzaktan yakından bir alakası yok. Buradan da bir fayda beklememek lazım. Yine söyledim. ' Cambaza bak' sirklerde olur bizde olmaz. Biz de bu tuzağa düşmeyiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor