Gözler Fransa'da, akıllar İtalya'da

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda 6. ve son maçına çıkacak olan Inter ve CSKA Moskova arasında oynanan mücadelede, temscilcimiz Trabzonspor'un aklı Guiseppe Meazza Stadı'nda olacak.Trabzonspor'un kader gecesinde bordo-mavililer için önem taşıyan bir diğer müca

Gözler Fransa'da, akıllar İtalya'da

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda 6. ve son maçına çıkacak olan Inter ve CSKA Moskova arasında oynanan mücadelede, temscilcimiz Trabzonspor'un aklı Guiseppe Meazza Stadı'nda olacak.

Trabzonspor'un kader gecesinde bordo-mavililer için önem taşıyan bir diğer mücadele de grubun diğer maçında İtalya'da İnter ile CSKA Moskova arasında oynanacak

Milano temsilcisinin alacağı iyi bir sonucun Trabzon'un işine yarayacağı gecede, Inter her ne kadar grubu lider tamamlamayı garantilemiş olsa da tam kadro maça çıkacak.

Alacakları her puanın UEFA sıralamasını etkileyeceğini ve kulübe para kazandıracağını belirten Teknik Direktör Ranieri, “Belki üzerimizde sonuca dair bir baskı yok ancak önemli bir motivasyon aracımız var. Kendimize vermemiz gereken bir cevap var” dedi.
Inter'de Sneijder, Maicon gibi oyuncuların sakatlıkları sürüyor. Kaleci Cesar'ın bulunmadığı maç kadrosunda mavi-siyahlıların beklenen diğer önemli isimleri ise yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor