'Görelim seni Trabzonlu Fabregas'

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'de top koşturan Oğuzhan Özyakup, oynadığı Shrewsbury karşılaşması hakkında açıklamalarda bulunarak, takım kaptanı Robin Van Persie'ye övgüler yağdırdı.Hollanda futbolunun son dönemde yetiştirdiği en büyük yetene

'Görelim seni Trabzonlu Fabregas'

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'de top koşturan Oğuzhan Özyakup, oynadığı Shrewsbury karşılaşması hakkında açıklamalarda bulunarak, takım kaptanı Robin Van Persie'ye övgüler yağdırdı.

Hollanda futbolunun son dönemde yetiştirdiği en büyük yetenekler arasında gösterilen Arsenal'in genç yıldızı Oğuzhan Özyakup çok özel açıklamalarda bulundu.

İlk kez iki hafta önce Carling Cup'ta Shrewsbury'e karşı Londra ekibinin formasını giyen Oğuzhan, karşılaşmada yaşadığı 15 dakikanın heyecanını paylaştı.

Trabzonlu Fabregas olarak nitelendirilen 19 yaşındaki oyuncu; Arsenal kaptanı Van Persie'ye de övgüler yağdırarak kendisine çok büyük bir destekte bulunduğunu söyledi.

Özyakup açıklamasında; "Van Persie bana topu ayağına aldığında neler yapman gerektiğini sana anlatmaya gerek yok. Çık ve kendini göster dedi. Kaptanım bana çok büyük güven verdi. Ben de elimden geleni yaptım." ifadelerini kullandı.

Kendisine büyük bir destek olduğuna da dikkat çeken Oğuzhan, takımdaki gençlere çok büyük ilgi gösterildiğini, oyuncuların da bundan çok memnun olduğunu dile getirerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor