Gökdeniz'in hocasına ödül

Rusya 1. Futbol Ligi takımlarından Rubin Kazan'ın Türkmen teknik direktörü Kurban Berdiyev'in, Rusya Devlet Başkanı Dimitriy Medvedev'in kararıyla ''Dostluk Madalyası'' ile ödüllendirildiği bildirildi.Rusya liginde Rubin Kazan takımını tarihinde ilk kez ş

Gökdeniz'in hocasına ödül

Rusya 1. Futbol Ligi takımlarından Rubin Kazan'ın Türkmen teknik direktörü Kurban Berdiyev'in, Rusya Devlet Başkanı Dimitriy Medvedev'in kararıyla ''Dostluk Madalyası'' ile ödüllendirildiği bildirildi.

Rusya liginde Rubin Kazan takımını tarihinde ilk kez şampiyon yapan teknik adama, bu ödülün beden eğitiminin ve sporun geliştirilmesi için uzun yıllardır sürdürdüğü başarılı çalışmalarından dolayı verildiği açıklandı.

Şampiyonlar Ligi'nde, 2009-10 sezonunda Barcelona'yı 2-1 yenerek büyük bir sürprize imza atan Rubin Kazan'ın teknik direktörü Kurban Berdiyev, dünya futbol kamuoyunun gündeminde ilk sırayı almıştı. Rubin Kazan'da 2001 yılında göreve başlayan Berdiyev, kısa zamanda takımını Rusya Premier Ligi'ne taşımayı başardı. Berdiyev, takımını 2008 ve 2009 sezonlarında ise üst üste iki yıl şampiyon yaptı. Şampiyon kadrolarda Gökdeniz Karadeniz ve Hasan Kabze de yer almıştı.

Teknik direktör Kurban Berdiyev, elinden bırakmadığı tespihi ve maç boyunca okuduğu dualarla da dikkati çekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor