Giresunspor başkanına saldırı

Giresunspor’un 18 Aralık’ta yapılan Olağanüstü Kongresi’nde tek aday olarak Kulüp Başkanlığı’na seçilen Ömer Ülkü, önceki akşam İstanbul’da kimliği belirsiz iki kişinin saldırısına uğradı. Giresun’da yönetim kurulu ile toplantı yaptıktan sonra İstanbul’a

Giresunspor başkanına saldırı

Giresunspor’un 18 Aralık’ta yapılan Olağanüstü Kongresi’nde tek aday olarak Kulüp Başkanlığı’na seçilen Ömer Ülkü, önceki akşam İstanbul’da kimliği belirsiz iki kişinin saldırısına uğradı.

Giresun’da yönetim kurulu ile toplantı yaptıktan sonra İstanbul’a giden ve transfer tahtasının açılması için mesai harcayan Başkan Ülkü’nün Cumartesi günü akşam saatlerinde kendisine ait ofiste kimliği belirsiz iki kişi tarafından darp edildiği öğrenildi. Hastaneye kaldırılan ve yapılan tedavisinin ardından 7 günlük rapor aldığı öğrenilen Başkan Ülkü, kendisine bu çirkin saldırıyı yapan kişileri tanımadığını belirterek “Güvenlik kamerası olayı görüntüledi. Emniyet bu konuyla ilgili gerekli çalışmaları yapıyor” dedi.

Bugüne kadar hiçbir kimseyle sorunun olmadığını belirten Başkan Ülkü “Giresunspor kulüp başkanı olduktan sonra bu olay yaşandı. Ayrıca olayın yaşandığı gün kulübümüzden alacaklı olan altı oyuncunun sorununu tam da çözmek üzereydim. Olaydan sonra almış olduğum bir karar yok. Sağlıklı bir karar verebilmek için olayın üzerinden biraz zamanın geçmesini istedim. Bugün dinleneceğim ve kararımı Pazartesi günü vereceğim. Bu olay sadece bana karşı değil, iki buçuk milyon Giresunlu’ya yapılmış bir olaydır. Bu olaydan sonra Belediye başkanımız ve yönetici arkadaşlarımız aradı, üzüntülerini belirttiler. Giresun’a gelip, konuyla ilgili gerekli açıklamaları yapacağım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor