Gençler yetenekleri ile konuşacak

Trabzon Yatçılar Spor Kulübü, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti. Belediye Başkanını ziyarete Trabzon Yatçılar Spor Kulübü Başkanı Cem Yılmaz, Başkan yardımcıları Ayhan Arpacı, Salih Terzi ve Mehmet Zeki Fırıncıoğl

Gençler yetenekleri ile konuşacak

Trabzon Yatçılar Spor Kulübü, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanını ziyarete Trabzon Yatçılar Spor Kulübü Başkanı Cem Yılmaz, Başkan yardımcıları Ayhan Arpacı, Salih Terzi ve Mehmet Zeki Fırıncıoğlu katıldı.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Kulübün gençlerin ilgisini çekeceğini ve olimpiyatlar öncesi bu tür kulüplere dikkat çekilmesinin çok faydalı olacağını, gençlerin kötü alışkanlıklar yerine özel yeteneklerini rahatça geliştirebileceklerini söyledi. Ayrıca Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon Belediyesi olarak her koşulda kulübe destek vereceğini de dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor