Galatasaray yine dağıldı

Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta mücadelesinde Ankaragücü deplasmanda, Galatasaray'ı 4-2 mağlup etti. Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı da sarı-lacivertlilerin 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren mücadelede Başkent ekibinin golleri 3. dakikada Metin

Galatasaray yine dağıldı

Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta mücadelesinde Ankaragücü deplasmanda, Galatasaray'ı 4-2 mağlup etti. Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı da sarı-lacivertlilerin 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren mücadelede Başkent ekibinin golleri 3. dakikada Metin Akan, 51. dakikada Özgür, 60. dakikada Sestak ve 90+2. dakikada Turgut Doğan Şahin'den gelirken, Galatasaray'ın golleri 57 ve 66. dakikalarda Milan Baros'tan geldi.

Galatasaray kalecisi Ufuk Ceylan 61. dakikada kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Ufuk'un kırmızı kart görmesinin ardından Rijkaard, Serkan Kurtuluş'u kenara alıp kaleci Aykut'u oyuna sürdü.

Baros attığı gollerle takımını maça ortak etmeye çalışsa da bundan başarılı olamadı.

Ligde üst üste ikinci mağlubiyetini alan Galatasaray 12 puanda kalırken, Ankaragücü puanını 13'e yükseltti.

Galatasaray ligde 9. haftada Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşırken, Ankaragücü evinde, Bursaspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler