Gabric uyandırılacak!

Gabric’in mekanik solunum cihazına bağlı bir şekilde uyutulmaya devam edildiğini belirten Ayaz, “Oyuncumuzun koma durumu devam ediyor. Bu akşam saatlerinde uyandırılarak gerekli muayenesi yapılacak. Bu muayeneye göre tekrar solunum cihazıyla birlikte uyut

Gabric uyandırılacak!

Gabric’in mekanik solunum cihazına bağlı bir şekilde uyutulmaya devam edildiğini belirten Ayaz, “Oyuncumuzun koma durumu devam ediyor. Bu akşam saatlerinde uyandırılarak gerekli muayenesi yapılacak. Bu muayeneye göre tekrar solunum cihazıyla birlikte uyutulup uyutulmayacağına karar verilecek” dedi.

Şu an itibariyle Gabric’in hayati tehlikesi konusunda gelişmeden bahsetmenin zor olduğuna işaret eden Ayaz, “Oyuncumuzun bulunduğu Split Üniversitesi Hastanesi’nin tedavi ve hastane şartları oldukça yeterli ve iyi durumda. Umudumuz Gabriç’in bir an önce yeniden yaşama dönmesi yönünde” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor