Futboldan men edilen Pogba'ya komik teklif! Gelen Sürpriz Teklifi Reddetti

Juventus'un yıldızı Paul Pogba, doping cezası sonrası Rus amatör ligi Broke Boys'tan gelen 1.300 euro maaşlı teklifi kibarca reddetti.

Futboldan men edilen Pogba'ya komik teklif! Gelen Sürpriz Teklifi Reddetti

Juventus'un dünya çapında ünlü orta saha oyuncusu Paul Pogba, doping kullanımı nedeniyle FIFA tarafından futboldan dört yıl süreyle men edildikten sonra, Rusya'nın amatör Medya Futbol Ligi takımlarından Broke Boys'tan sürpriz bir teklif aldı. Ancak, Pogba bu teklifi kibar bir şekilde geri çevirdi.

Broke Boys takımı, 2022 yılında sosyal medya fenomenleri ve oyunculuk dünyasından kişilerin kurduğu özel bir ligde yer alıyor. Takımın Sportif Direktörü Artjom Chatjaturjan, İtalyan basınına yaptığı açıklamada, Pogba'ya amatör ligde oynaması için yapılan yaklaşık 1.300 euro aylık maaş teklifini ve lüks konaklama gibi ek avantajları içeren teklifin reddedildiğini belirtti.

futboldan-men-edilen-pogbaya-komik-teklif-gelen-surpriz-teklifi-reddetti.webp

Chatjaturjan, "Pogba'yı ligimizde görmek istedik ve teklifimizi ilettik. Fakat bizi nazikçe reddetti. Şu anda zor bir süreçten geçiyor ve bunu kabullenmesi zaman alacak. Pogba, dünyanın en yetenekli futbolcularından biri ve bir süre sahalardan uzak kalacak olması üzücü" dedi.

Pogba, şubat ayı sonlarında doping kullanımı sebebiyle aldığı dört yıllık men cezası sonrasında, formunu korumaya ve sahalara dönebilmenin yollarını aramaya devam ediyor. Ancak, bu süreçte kendisine yapılan amatör lig teklifini reddederek, profesyonel futbol kariyerine odaklanmayı tercih ettiği görülüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor