"Futbolda devrim yapacağız!"

Trabzonspor eski başkan yardımcısı ve başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzon'dan yola çıkarak Türk futbolunda devrim yapacaklarını söyledi.  Hem saha içinde hem de saha dışında Trabzonspor'un bu düzenini değiştirecek ve Trabzonspor'da köklü değişim y

"Futbolda devrim yapacağız!"

Trabzonspor eski başkan yardımcısı ve başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzon'dan yola çıkarak Türk futbolunda devrim yapacaklarını söyledi. 

 
Hem saha içinde hem de saha dışında Trabzonspor'un bu düzenini değiştirecek ve Trabzonspor'da köklü değişim yapacak başkana ihtiyaç duyulduğunu belirterek, "Trabzonspor’un Türkiye genelinde layık olduğu yere taşır bütün Trabzonspor sevdalıları da rahat eder. Biz Trabzonspor’un köklü değişimine, devrimine adayız. Trabzonspor sevdalılarından her dönemde söylüyoruz. Başkanlar değişiyor ama düzen değişmiyor.
 
Trabzonspor kalıcı başarıları yakalayamıyor. Bize bu düzenin başkanı olmayı Cenabi Allah nasip etmesin. Trabzonspor’un devrimine talibim. Devrimi hayata geçirecek köklü değişimleri yapabileceksem, Trabzonspor’u layık olduğu yere taşıyabileceksem cenab-ı Allah bana başkanlığı nasip etsin."dedi
 
"Temiz adamlarla temiz Türk futbolunu yürüteceğiz."diyen İbrahim Hacıosmanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Sadece Trabzon’un devrime ihtiyacı yok. Trabzon’da yola çıkacağız Türk futboluna devrim yapacağız. Birinci hedefimiz emek hırsızlarını Türk futbolunun dışına atmak. Onları Türk futbolunun dışına atmadan namuslu insanlara rahat yüzü yok bu ülkede. Amacımız sadece Trabzonspor’a Başkanlık yapmak değil, Trabzonspor’un Anadolu benliğini tekrar canlandırıp Türk futbolunun lokomotifi haline getirmek. Bunları gerçekleştirmedikten sonra Trabzonspor’un yerinde saymaktan başka hiçbir şey yapamaz. Kendi gücünü bilecek Trabzonspor onuda kullanacak başkanı olacak"
Hacıosmanoğlu sözlerini şöyle tamamladı:
 
"Trabzonspor camiası içinde olan herkesle iletişim içinde olacağız. İnşallah başkanlık koltuğuna oturduğumuz zaman kimse Trabzonspor’un Başkanı koltuğa oturdu demeyecek. Bize zamanında karşı olanlar da şimdi arıyor ne kadar haklı olduğumuzu biliyorlar. Biz başkan olduğumuz zaman herkesi Trabzonspor’un etrafında toplamanın mücadelesini vereceğiz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor