"Futbolcularım artık işin bilincindeler"

Spor Toto İkinci Ligi Kırmızı grubunda alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Giresunspor, yarın deplasmanda Fethiyespor ile zor bir maça çıkacak.Ligin alt sıralarından ve tehlike çemberinden uzaklaşmak için kalan maçlarının tamamını final havasında oy

"Futbolcularım artık işin bilincindeler"

Spor Toto İkinci Ligi Kırmızı grubunda alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Giresunspor, yarın deplasmanda Fethiyespor ile zor bir maça çıkacak.

Ligin alt sıralarından ve tehlike çemberinden uzaklaşmak için kalan maçlarının tamamını final havasında oynayacak olan yeşil beyazlılar, umutlarını yeşertebilmek için Fethiye'den puanla dönmeyi amaçlıyor. Bugün Muğla'ya uçarak kritik 90 dakika için kampa girecek olan Çotanaklarda sakatlıkları süren Gökhan, Necati ve Sedat zorlu maçta görev alamayacak. 
 
PENBE UMUTLU 
 
Giresunspor'un teknik direktörü Ergün Penbe, deplasmanda karşılaşacakları Fethiyespor'u yenebilecek güçte olduklarını söyledi. Fethiyespor ile yapacakları maçın zor geçeceğini kaydeden Penbe, "İçeride oynadığımız maçlara göre deplasman müsabakalarında daha iyi oynuyoruz. İyi mücadele edersek, akıllı oynarsak Turgutluspor maçından biraz dersler çıkartırsak o karşılaşmadan iyi bir sonuçla ayrılırız" diye konuştu. Penbe şunları söyledi: 
 
"Karşımızda yenilmeyen bir ekip yok. Kısa süre önce Kahramanmaraşspor gitti onları evinde yendi. Evinde dört mağlubiyeti olan bir takım. Biz de onları yenebilecek güçteyiz. Futbolcularım artık işin bilincindeler. Herkes sorumluluk alacak ve üst sıralara tırmanacağız. Bunun başlangıcı da Fethiyespor müsabakası olsun istiyoruz." 
 
GİRESUN İÇİN ÇOK KRİTİK HAFTA 
 
Ligde küme düşme tehlikesi yaşayan takımların başında gelen Giresunspor, Fethiyespor deplasmanından puan dönmenin hesaplarını yaparken rakiplerinin alacağı sonuçlar da yeşil beyazlıları yakından ilgilendiriyor. 21 puanla Giresunspor'un bir basamak üzerinde yer alan Bozüyükspor kendi sahasında Kahramanmaraşspor'u konuk ederken Turgutluspor ise evinde Sarıyer ile oynayacak. Yeşil beyazlıların sıralamadaki rakiplerini geçmesi için Fethiyespor maçından puanlarla ayrılması gerekiyor. Ünyespor ise haftayı bay geçirecek. 
 
Bu arada Kayseri bölgesi hakemlerinden Nuri Karahançer'in yöneteceği müsabaka yarın saat 13.30'da başlayacak. Fethiye İlçe Stadında oynanacak olan karşılaşmaya Giresunspor'un şu kadroyla çıkması bekleniyor: 
 
Recep- Veysel, Süleyman, Muhsin, Hüsamettin, Aydın, Ramazan, Sefa Akın, Cihan (Sezer), Uğur, Ergün

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor