Futbolcular idmana çıkmadı: İşte nedeni!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tarsus İdmanyurdu’nda, futbolcular, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle antrenmana çıkmadı.Kulüp Başkanı İsmail Akdağcık, yaptığı yazılı açıklamada, futbolcuların alacakları ödenmediği gerekçesiyle antrenmana çı

Futbolcular idmana çıkmadı: İşte nedeni!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tarsus İdmanyurdu’nda, futbolcular, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle antrenmana çıkmadı.

Kulüp Başkanı İsmail Akdağcık, yaptığı yazılı açıklamada, futbolcuların alacakları ödenmediği gerekçesiyle antrenmana çıkmadıkları belirtti.

Hayati bir maç arifesinde böyle bir durumun yaşandığını ifade eden Akdağcık, ''Bizim ligde kalmamızı belirleyecek önemli maç öncesi bu şekilde davranmaları çok yanlış bir harekettir. İmkanlar dahilinde mümkün olduğunca maç başları dışındaki ödemeleri yapmaya özen gösterdik, ama son zamanlarda para desteğimiz en az seviyeye girdiğinden ödeme şansımız zorlaşmıştır" ifadesini kullandı.

Bugüne kadar sadece belediyenin desteğiyle ayakta durduklarını anlatan Akdağcık, "Bu şekilde yaşam mücadelesi veren kulübümüze tüm Tarsusluların bu zor dönemde destek vermesi gerekmektedir. Herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor