Forvet devre arasına kaldı

Sezon öncesi dünya yıldızları Malouda ve Bosingwa gibi isimlere Bordo-Mavili formayı giydiren yönetim forvet transferinde istenilen hamleyi bir türlü yapamadı.Barrios, Berbatov, Adebayor, Salomon Kalou, Kalu Uche ve Guidetti’yi kadroya katmak için transfe

Forvet devre arasına kaldı

Sezon öncesi dünya yıldızları Malouda ve Bosingwa gibi isimlere Bordo-Mavili formayı giydiren yönetim forvet transferinde istenilen hamleyi bir türlü yapamadı.

Barrios, Berbatov, Adebayor, Salomon Kalou, Kalu Uche ve Guidetti’yi kadroya katmak için transfer sezonunun son dakikasına kadar çalışmalarını sürdüren Bordo-mavili yönetim son noktayı koyamayınca forvet transferi devre arasına kaldı.

Trabzonspor ocak ayına kadar Avrupa'da goller atan ancak ligde istenileni veremeyen Henrique, hünüz hazır olmayan Batuhan, büyük umutlarla Trabzonspor'a gelip şans bulamayan Emre Güral ve geçen sezon takımda kendine yer bulamayan ancak son anda lisans çıkarılarak UEFA listesine konulan Janko ile bir çok kulvarda mücadele edecek.

Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay'ın bu isimlerden ne kadar yararlanabileceği, devre arasına kadar sürecek zorlu dönemde takımı yarışın içinde hangi hamlelerle tutacağı taraftarlar tarafından merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor