Fırtına Belçika yolunda!

UEFA Avrupa Ligi L Grubu 4'üncü maçında Belçika’nın Lokeren takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor, yarın Belçika’ya gidecek.THY’ye ait özel uçakla saat 10.10’da Trabzon’dan hareket edecek olan kafile, yaklaşık 4 saatlik yolculuğun ardından Belçika’nın b

Fırtına Belçika yolunda!

UEFA Avrupa Ligi L Grubu 4'üncü maçında Belçika’nın Lokeren takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor, yarın Belçika’ya gidecek.

THY’ye ait özel uçakla saat 10.10’da Trabzon’dan hareket edecek olan kafile, yaklaşık 4 saatlik yolculuğun ardından Belçika’nın başkenti Brüksel’e ulaşacak. Karayoluyla konaklayacakları Gent kentine geçecek olan bordo mavililer, akşam saatlerinde Gent’ te antrenman yaparak hazırlıklarını sürdürecek.

Trabzonspor kafilesinde, sakat Onur, Aykut ve Deniz’in yanı sıra UEFA’ya verilen 22 kişilik listeye konulmayan Özer, Serdar Gürler, Mustafa Akbaş, Ferhat Yazgan ile kadro dışı bırakılan Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru yer almayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor