Fetva ile aldı kumara verdi!

Fenerbahçe'den 100 bin dolar  aldığını itiraf eden İbrahim Akın'la ilgili flaş gelişme...Beşiktaş’tan da transfer tekliği aldığını itiraf eden Akın’ın 100 bin doların bir kısmıyla kumar borcunu ödediği, 16 bin dolarını menajeri Yusuf Turanlı’ya verdiği ve

Fetva ile aldı kumara verdi!

Fenerbahçe'den 100 bin dolar  aldığını itiraf eden İbrahim Akın'la ilgili flaş gelişme...

Beşiktaş’tan da transfer tekliği aldığını itiraf eden Akın’ın 100 bin doların bir kısmıyla kumar borcunu ödediği, 16 bin dolarını menajeri Yusuf Turanlı’ya verdiği ve 70 bin doları da cebine koyduğu ortaya çıktı!

Şike soruşturması kapsamında tutuklanarak cezaevine konulan İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu İbrahim Akın’ın savcılık sorgusunda şike karşılığı aldığını itiraf ettiği 100 bin doların akibeti ortaya çıktı. Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk’in yürüttüğü soruşturmada iki şok operasyona imza atan İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 100 bin dolarlık şikede çok çarpıcı ayrıntılara ulaştı. F.Bahçe’nin 2-0 kazandığı İstanbul BŞB maçındaki şike için 100 bin dolar alan İbrahim Akın, iddiaya göre aracı olan yetkisiz menajer Yusuf Turanlı’ya paranın nasıl pay edileceği yönünde talimatlar verdi.

PARADA CEBİMDE A.K.
Polisin teknik takibine takılan ve soruşturma dosyasına giren dinleme kayıtlarına göre Akın, Turanlı’yı cep telefonundan arayarak paranın 14 bin dolarıyla Kıbrıs’ta yaptığı kumar borcunun kapatılmasını istedi. Akın, Turanlı’ya 16 bin doları almasını, geri kalan 70 bin doları ise kendisine teslim etmesi talimatını verdi. Yusuf Turanlı da yine iddiaya göre Fenerbahçeli yetkililerden aldığı parayla İbrahim Akın ile Etiler Nispetiye Caddesi’ndeki Big Chefs’de buluştu. Burada parayı teslim alan Akın’ın sevinci ise polisin mahkeme kararı ile yaptığı teknik takibe şöyle yansıdı: Turanlı’yı arayan Akın, “Parada cebimde a.k. balyalar” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler