Fener’in işi gücü Trabzonspor

Süper kupa finalinde yaptığı çirkin davranışlarla yine gündeme gelen ve ardından 3 maç ceza alan Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel, katıldığı bir imza töreninde Trabzon’a gelip gelmeyeceğine açıkladı. Demirel, "Bu maçta da güzel bir galibiyet alıp yo

Fener’in işi gücü Trabzonspor
Süper kupa finalinde yaptığı çirkin davranışlarla yine gündeme gelen ve ardından 3 maç ceza alan Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel, katıldığı bir imza töreninde Trabzon’a gelip gelmeyeceğine açıkladı.
 
Demirel, "Bu maçta da güzel bir galibiyet alıp yolumuza devam edeceğiz. Trabzon deplasmanına gideceğiz diye hiçbir endişem yok" şeklinde konuştu.
 
Fenerli Kuyt da, "Bu sezon lige iyi başladık. İkinci haftadaki Trabzon maçının ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Çok iyi transferler yaptılar. Oranın atmosferini de geçtiğimiz yıllardan biliyoruz. Bu yüzden dikkatli olacağız.Trabzon'a gitmeyeceğim. 3-4 yıldır Trabzon'da kazanıyoruz, yine kazanacağız. ” şeklinde konuştu
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor