Fener'den suç duyurusu!

Fenerbahçe Kulübü, AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş hakkında suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.Devletin resmi haber ajansı olan Anadolu Ajansı’nın (AA) servis ettiği habere göre Fenerbahçe Kulübü, AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalett

Fener'den suç duyurusu!

Fenerbahçe Kulübü, AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş hakkında suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

Devletin resmi haber ajansı olan Anadolu Ajansı’nın (AA) servis ettiği habere göre Fenerbahçe Kulübü, AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş'ın bir gazetede yer alan haberdeki iddia ve ifadeleriyle ilgili olarak Sporda Şiddet ve Düzensizliği Önleme Yasası kapsamında, kendisi hakkında önümüzdeki hafta suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, ''Sırf kulübümüz üzerinden kendi popülaritesini artırma ve şöhret olma hevesi ile yapılan ve Sayın Göktaş'ın bir milletvekilinin ağırlığına yakışmayan açıklamalarını kınıyoruz'' ifadesi kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor