Felaket tellallığı yapmasınlar!

Malouda’nın alacakları nedeniyle kulübe ihtar çektirmesinin ardından iyice patlak veren mali krizin yankıları sürerken, Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Mali İşler Sorumlusu Abdi Serdar Üstünsalih, Türkiye’de mali yapısı iyi olan takımlardan biri olduklar

Felaket tellallığı yapmasınlar!
Malouda’nın alacakları nedeniyle kulübe ihtar çektirmesinin ardından iyice patlak veren mali krizin yankıları sürerken, Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Mali İşler Sorumlusu Abdi Serdar Üstünsalih, Türkiye’de mali yapısı iyi olan takımlardan biri olduklarını söyledi. Üstünsalih, UEFA’nın Finansal Fair-Play kuralları çerçevesinde tüm kulüplerin 3 ayda bir rutin denetime tabi olduğunu, şu anda da böyle bir süreçten geçtiklerinin altını çizdi.
 
Üstünsalih, mali konularda yaşanabilecek olumsuzluklar nedeniyle kulüplerin cezalar aldığını da anımsatırken, “Beşiktaş’ın geçtiğimiz yıl aldığı Avrupa Kupaları’na katılamama cezası bu sebepten dolayıydı. Ancak bütün samimiyetimle söylüyorum bizim böyle bir durum ile karşılaşmamız söz konusu bile değil. Kulüp olarak Türkiye’de mali yapısı iyi olan takımlardan biriyiz. Dün belli bir ödeme yaptık, bugün de Pazartesi günü de ödemelerimiz olacak. Kimse felaket tellallığı yapmasın” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor