'Federasyon rüşvet teklif etti!'

Altay Kulüp Başkanı Ömer Hızlıok, “TFF puan silmeye evet dememiz için bize rüşvet teklif etti" dedi.TV8'de konuşan Hızlıok, 26 Ocak'ta düzenlenen Genel Kurul'da da uzun bir konuşma yapmış ve, "TFF ve kulüpler olarak Türk gençliğine para ve ahlak dersi ver

'Federasyon rüşvet teklif etti!'

Altay Kulüp Başkanı Ömer Hızlıok, “TFF puan silmeye evet dememiz için bize rüşvet teklif etti" dedi.

TV8'de konuşan Hızlıok, 26 Ocak'ta düzenlenen Genel Kurul'da da uzun bir konuşma yapmış ve, "TFF ve kulüpler olarak Türk gençliğine para ve ahlak dersi verme şansını elinizden kaçırdınız. 4 büyükleri tebrik ederim. Diğer kulüplerin ve o kulüp başkanlarının bir işe yaramadiğini gösterdiler" ifadelerini kullanmıştı.

Hızlıok, "Futbol Federasyonu puan silme formülünün kabul edilmesi halinde şike yapan kulüplere verilecek cezalar ve o kulüplerden geri alınacak ödüllerin Spor Toto İkinci ve Üçüncü Ligi kulüplerine dağıtılacağını ima etti" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler