Fatih Tekke sinirlerine hakim olamadı! Maçın ilk dakikalarında Kırmızı kartı gördü

Alanyaspor'un teknik direktörü Fatih Tekke, maçın erken dakikalarında kırmızı kart gördü.

Fatih Tekke sinirlerine hakim olamadı! Maçın ilk dakikalarında Kırmızı kartı gördü

Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Alanyaspor - Galatasaray maçında, Alanyaspor'un teknik direktörü Fatih Tekke, maçın başlarında yaşanan bir olay sonucu kırmızı kart gördü.

Fatih Tekke karşılaşmanın erken dakikalarında yardımcı hakeme itirazları sonucunda kırmızı kart gördü.

Müsabakanın 18. dakikasında, bir topun taca çıkması sonrasında Tekke, itirazları nedeniyle yardımcı hakemle tartışma yaşadı. Alanyaspor teknik direktörünün sahadan çıkmamasına rağmen artan itirazları üzerine, maçın hakemi Cihan Aydın tarafından Tekke'ye kırmızı kart gösterildi.

Kırmızı kartın ardından, sahadaki gerilim bir süre daha devam etti. Fatih Tekke, olay yerine yakın bir noktada durarak, hem yardımcı hakeme hem de maçın orta hakemi ve dördüncü hakeme tepkisini sürdürdü.

Bu esnada Galatasaraylı oyuncu Barış Alper Yılmaz, Tekke'yi sakinleştirmeye çalıştı. Ancak tüm çabalarına rağmen, Fatih Tekke, yedek kulübesinden ayrılarak tribüne çıkmak zorunda kaldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısında ise Galatasaray, 56 ve 72. dakikalarında Barış Alper Yılmaz, 61. dakikasında Hakim Ziyech, 83. dakikasında ise Mauro Icardi ile ağları havalandırdı.

Karşılaşmayı, Galatasaray, 4-0 kazandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor