Eyvah, Şener yine maç öncesi konuştu

Takımın aldığı başarısız sonuçlar sonucu hafta sonu oynanacak Beşiktaş karşılaşması öncesi Trabzon'a gelen Şener açıklamalarda bulundu.Beşiktaş karşısında alınacak kötü bir neticenin yönetim kurulunu da etkileyeceğini ifade eden Başkan Şener "Beşiktaş kar

Eyvah,  Şener yine maç öncesi konuştu

Takımın aldığı başarısız sonuçlar sonucu hafta sonu oynanacak Beşiktaş karşılaşması öncesi Trabzon'a gelen Şener açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş karşısında alınacak kötü bir neticenin yönetim kurulunu da etkileyeceğini ifade eden Başkan Şener "Beşiktaş karşısında alınabilecek kötü bir durumda yönetim olarak kendi durumumuzuda değerlendireceğiz" dedi.

Hoca değişikliğinin geç kalındığı şeklinde açıklamalarda bulunan Şener'in ise ifadeleri şaşkınlık yarattı, daha önceden iki kez istifa eden Şenol Güneş'in göreve devam etmesi yönünde yoğun baskı yapan Başkan Şener ve yönetim kurulu Aralık ayında Olağan Mali Kongre sonrasında Güneş'e karşı olan tavırlarını değiştirdi.

Kamuoyunda Mali Genel Kurula kadar bir kalkan olarak Güneş'i kullandığı yönünde değerlendirmeler yapılırken, mali genel kurul sonrası Başkan Şener ve yönetim kurulu'nun adeta Şenol Güneş'i göndermek için yoğun bir çalışma içerisine girdiğide gündemdeki yerini koruyor.

Trabzon'da Teknik kadro ve futbolcularla da bir toplantı yapması beklenen Şener'in Elazığ maçı öncesi Futbolcu ve teknik heyetle yaptığı toplantıdaki söylemleri akıllara gelince, Beşiktaş maçı öncesi yapacağı toplantı bu karşılaşma öncesi de takımı olumsuz etkilermi kuşkularını akıllara getirdi.

Başkan Şener Elazığspor-Trabzonspor karşılaşması öncesi Teknik Direktör Şenol Güneş ve futbolcularla bir toplantı yapmış ve bu toplantıda Elazığspor karşılaşmasının Güneş için son şans olduğunu futbolculara söylemişti. Şener'in Beşiktaş karşılaşmasının da kendileri için kritik bir süreç olduğunu ve alınacak kötü bir sonuç neticesinde yönetim olarak kendi durumlarını da gözden geçirecekleri şeklinde açıklamaları önemli maç öncesi tedirginlikle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor