EURO 2012'de Y'Oğuz'!

2012 Avrupa Şampiyonası Play-Off Eleme Turu'nda play off ikinci maçında A Milli Futbol Takımımız, deplasmanda 3-0'ın rövanşında Hırvatistan ile karşı karşıya geldi. A Milliler Hiddink'in ilk maçtan tamamen farklı bir 11 çıkardığı karşılaşmadan 0-0'lık ber

EURO 2012'de Y'Oğuz'!

2012 Avrupa Şampiyonası Play-Off Eleme Turu'nda play off ikinci maçında A Milli Futbol Takımımız, deplasmanda 3-0'ın rövanşında Hırvatistan ile karşı karşıya geldi. A Milliler Hiddink'in ilk maçtan tamamen farklı bir 11 çıkardığı karşılaşmadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı ve Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkını kaybetti.

2012 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu play off ikinci maçında A Milli Futbol Takımımız, deplasmanda Hırvatistan ile karşı karşıya geldi.

Zagreb'in 32 bin kişilik Maksimir Stadı'nda oynanan karşılaşma 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı ve Milli Takımımız 3-0 kaybettiği ilk maçın ardından Avrupa Şampiyonası'na gitme hakkını yitirdi.

İlk maçta gördükleri kartlardan dolayı cezalı, sakat ve 'kesik' yiyen isimlerin forma giymediği mücadelede A Milli Takımımız büyük bir değişimle çıktığı Zagreb deplasmanında gol bulamasa da 3-0'lık maçtan çok daha fazla mücadele ederek formanın hakkını verdi.

A Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkını elde edememesinin ardından ise gözler başta Guus Hiddink ve Oğuz Çetin olmak üzere teknik kadroya çevrildi. Süreç neyi gösterecek bilinmez ancak bu şampiyonaya katılamamanın ülke futboluna ağır bir darbe vuracağı da yadsınamaz bir gerçek...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor