Eski TS'linin hedefi Bundesliga!

Bundesliga 2'de Union Berlin forması giyen Barış Özbek, eski günlerine dönüş sinyali verdi.Galatasaray'da başarılı bir sezon geçirdikten sonra 2. yılında düşüşe geçen Barış Özbek, Trabzonspor'a transfer olmuş ama yaşadığı ağır sakatlık yüzünden eski başar

Eski TS'linin hedefi Bundesliga!

Bundesliga 2'de Union Berlin forması giyen Barış Özbek, eski günlerine dönüş sinyali verdi.

Galatasaray'da başarılı bir sezon geçirdikten sonra 2. yılında düşüşe geçen Barış Özbek, Trabzonspor'a transfer olmuş ama yaşadığı ağır sakatlık yüzünden eski başarısını tekrarlayamamıştı.

Kendisine Almanya'da yeni bir sayfa açan Barış Özbek, Almanya 2. liginde Union Berlin forması giyme kararı almıştı. Barış Özbek sezonu müthiş bir performansla tamamladı.

Ligin son haftasında Bochum deplasmanına giden Union Berlin Barış Özbek ile 3 puana uzandı. Bu maçta 1 gol ve bir gol asist ile oynayan Barış, alkışlar eşliğinde sahadan çıktı.

49. dakikada takımını 1-0 öne geçiren Barış, 55'te asist yaparak Steven Skrzybski'ye gol attırdı ve farkı ikiye çıkardı. Kramer 80. dakikada skoru ilan etti 1-2

Bu sonuçla ligi 49 puanla 7. sırada tamamlayan Union Berlin'de Barış Özbek sergilediği performansla eski günlerini hatırlattı.

Bu sezon Hertha Berlin şampiyon olarak Bundesliga 1'e çıkarken, Union Berlin ise seneye aynı hedefi kovalayacak. Barış Özbek ise ya Berlin takımı ile yola devam edecek ya da Bundesliga'dan gelen teklifleri değerlendirecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor