Eski futbolcuya tecavüz suçlaması

Eskişehirspor'un 'Altın Kafa' lakaplı eski futbolcu Metin Avras, tecavüz suçlaması ile hakim karşısında ifade verdi.Konya'da 1995 yılında oynanan Play-off maçlarında Aydınspor'a attığı kafa golüyle Eskişehirspor'un birinci lige çıkmasında katkısı olan esk

Eski futbolcuya tecavüz suçlaması

Eskişehirspor'un 'Altın Kafa' lakaplı eski futbolcu Metin Avras, tecavüz suçlaması ile hakim karşısında ifade verdi.

Konya'da 1995 yılında oynanan Play-off maçlarında Aydınspor'a attığı kafa golüyle Eskişehirspor'un birinci lige çıkmasında katkısı olan eski futbolcu ‘Altın kafa’ lakaplı Metin Avras tecavüz suçlaması ile ifade verdi. 2008 yılında da 18 yaşındaki D.Ö.'ye tecavüz ederek hamile bıraktığı iddiasıyla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Metin A. şikayetlerin gecikmesi nedeniyle 2010 yılında mahkeme heyeti tarafından beratına karar verilmişti.

Metin Avras, bu kez 21 yaşındaki Ö.T.'ye tecavüz ettiği gerekçesiyle yine 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ifade verdi. Ö.T. duruşmada Metin Avras'ın kendisine tecavüz edip, hamile bıraktığını, bebeği özel bir poliklnikte aldırdığını iddia etti.

Tutuksuz yargılanan ve futbolu bıraktıktan sonra servis şoförlüğü yapan 'Altın Kafa' lakaplı futbolcu duruşmada üzerine suçlamaları kabul etmedi. Ö.T. ile ilişkiye girmediğini öne süren Metin Avras, "Onu çok severdim. Beraber birçok yerde bulunduk. Sabahları evime kahvaltıya bile geliyordu. Evinin kapısını kırmadım. Ben de evinin anahtarı bile var. İsterseniz gösterebilirim. Ö.T., başka erkeklerle gezmeye başlayınca durumu babasına söyledim. Açıkça söylemek gerekirse, bu yüzden olayı buraya kadar taşıdılar" iddiasında bulundu.

Sanıktan şikayetçi olmadığını belirten Ö.T. "Benimle rızam dışında ilişkiye girdi. Ona karşı çıkamadım. Hamile kalınca da bebeği özel bir poliklnikte aldırdım. Raporlarım var. Beni, olayı babama anlatmakla tehdit ettiği için şikayetçi olmadım. Daha sonra evimize geldiğinde kapıyı açmayınca kapıyı kırıp içeri girdi. Bağırıp yardım isteyince komşular geldi. Bu sırada Metin evden kaçtı. Şikayetimden vazgeçtim ve şu anda şikayetçi değilim" diye konuştu.

Eskişehir 2'inci Ağır Ceza Mahkeme heyeti tanıkların dinlenmesi amacıyla duruşmayı ileriki tarihe erteledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor