Ersun Yanal Kuş Cenneti'nde

Werder Bremen maçı sonrasında 1 gün izin verilen oyuncularımız günü Hamburg'da geçirirken, protokol misafirlerimizle yöneticilerimiz ve Teknik Direktörümüz Ersun Yanal Schneverdingen kasabasındaki kuş cennetini ziyaret ettiler. Vali Nuri Okutan, Belediye

Ersun Yanal Kuş Cenneti'nde

Werder Bremen maçı sonrasında 1 gün izin verilen oyuncularımız günü Hamburg'da geçirirken, protokol misafirlerimizle yöneticilerimiz ve Teknik Direktörümüz Ersun Yanal Schneverdingen kasabasındaki kuş cennetini ziyaret ettiler.


Vali Nuri Okutan, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Atal, Genel Sekreter Hasan Yener, Sağlık ve Futbol Sorumlusu İhsan Alioğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Celil Hekimoğlu, Vergi Dairesi Başkanı Necmi Keskinsoy, eski yöneticiler Mecit Sarı, Muhittin Öztürk, Tuncay Bender ve beraberindekiler son derece geniş bir alana kurulu bulunan parkı gezdiler.

Bu arada teknik direktör Ersun Yanal fotoğraf makinasıyla parkta bulunan kuşların fotoğraflarını çekerek stres ve yorgunluk attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor