Erdem: Destek vermeye hazırız!

ASKF Başkanı Cahit Erdem Büyükliman Havzasındaki gazeteciler ile buluştu.Toplantıya Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti başkanı Hikmet Aksoy ve Trabzon’daki yerel gazetelerin  Vakfıkebir, Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Tonya, Şalpazarı, spor temsilcileri katıldı. Misa

Erdem: Destek vermeye hazırız!

ASKF Başkanı Cahit Erdem Büyükliman Havzasındaki gazeteciler ile buluştu.

Toplantıya Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti başkanı Hikmet Aksoy ve Trabzon’daki yerel gazetelerin  Vakfıkebir, Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Tonya, Şalpazarı, spor temsilcileri katıldı. Misafir olarak Ankara ASKF başkanı Murat Kandazoğlu’nun katıldığı spor sohbeti toplantısında, Şalpazarıspor’un eski başkanı Sezgin Özdil, ASKF Genel Sekreteri Abdullah Malkoçoğlu ve saymanı Muhammet Yıldız’da eşlik etti.

ASKF Başkanı Cahit Erdem yaptığı konuşmada Büyük Liman havzasındaki futbolun geçmişte çok başarılar yaşattığını belirterek, "önümüzdeki yıl sokak futbolunu başlatarak ve futbol okullarını faaliyete geçirerek bu bölgede futbol adına Vakfıkebir merkezli heyecan yaşatmalıyız. Gerek tesis gerekse malzeme olarak kulüplerimize destek vermeye hazırız” dedi.

Bölgedeki sorunların paylaşıldığı ve çözüm yolları arandığı bu toplantıda cemiyet başkanı ve aynı zamanda Trabzon’un yetiştirdiği en büyük karikatürist sanatçısı olan Hikmet Aksoy sorunların konuşulduğu bu tür toplantılar bölge için yeni ufuklar açabileceğini söyleyerek bizleri bir araya getiren ASKF Başkanı Cahit Erdem’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor