Erciyesspor'un yıldızı transferin gözdesi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un başarılı futbolcusu Yasin Öztekin'e birçok takımdan transfer teklifi geldiği öğrenildi. AA'nın aldığı bilgiye göre, geçen sezon mavi-siyahlı takımda attığı goller, yaptığı asitler ve etkili futboluyl

Erciyesspor'un yıldızı transferin gözdesi
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un başarılı futbolcusu Yasin Öztekin'e birçok takımdan transfer teklifi geldiği öğrenildi.
 
AA'nın aldığı bilgiye göre, geçen sezon mavi-siyahlı takımda attığı goller, yaptığı asitler ve etkili futboluyla dikkatleri üzerine çeken Öztekin'e yurt içinden ve yurt dışından birçok takım menajerler aracıyla transfer teklifinde bulundu.
 
Mavi-siyahlı kulübün iyi bir teklif gelmesi halinde Öztekin'in transferine izin verebileceği bilgisine ulaşıldı.
 
Başarılı futbolcu Öztekin ise  açıklamada, kendisine yapılan transfer tekliflerinden memnun olduğunu belirtti. Erciyesspor'da mutlu olduğunu dile getiren Öztekin, kulübünün menfaatleri doğrultusunda iyi bir teklif gelmesi halinde başka bir takıma gidebileceğini ifade etti.
Öztekin, Kayseri Erciyesspor'da kalması halinde ise geçen sezondan daha iyi performans sergileyeceğini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor