Engin Baytar'a fiyatının 2 katı

Trabzonspor iç transferde Burak Yılmaz'dan sonra Engin Baytar'ın da sözleşmesini uzatmak istiyor. Yönetim futbolcuya aldığı ücretin 2 katını teklif etti. Trabzonspor'da Yönetim Kurulu, Tolga, Giray ve Burak Yılmaz'ın sözleşmesini uzatmasının ardından Engi

Engin Baytar'a fiyatının 2 katı

Trabzonspor iç transferde Burak Yılmaz'dan sonra Engin Baytar'ın da sözleşmesini uzatmak istiyor. Yönetim futbolcuya aldığı ücretin 2 katını teklif etti.

Trabzonspor'da Yönetim Kurulu, Tolga, Giray ve Burak Yılmaz'ın sözleşmesini uzatmasının ardından Engin Baytar'ın da sözleşmesini uzatmak için görüşmelerini sürdürüyor. Aldığı ücreti iki katına çıkararak Engin'e yıllık 900 bin Euro teklif eden yönetim, Burak Yılmaz'da olduğu gibi Engin'e de 3 yıllık sözleşme önerisinde bulundu. Ancak Engin Baytar'ın biraz daha yüksek fiyat talep ettiği bu konuda görüşmelerin sürdüğü belirtildi. Engin Baytar'ın aklını Almanya'dan başka takımların da karıştırdığı iddia edilirken, yönetimin bu futbolcuya önerdiği fiyatı daha fazla artırmayı düşünmediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor