Emre: Kendimi göstermek için…

Spor Toto Süper Lig'de 15. haftanın kapanış mücadelesinde sahasında Bursaspor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor'da son dakikada skoru 2-2'ye taşıyan Emre Güral, mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu.Öncelikle mücadeleyi değerlendiren Emre Güral, "Maç

Emre: Kendimi göstermek için…

Spor Toto Süper Lig'de 15. haftanın kapanış mücadelesinde sahasında Bursaspor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor'da son dakikada skoru 2-2'ye taşıyan Emre Güral, mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu.

Öncelikle mücadeleyi değerlendiren Emre Güral, "Maçtan önce bu maçı kazanıp seriyi sürdürmek istiyoruk. 2-2 bitti ve artık kazandığımız 1 puan olarak bakmalıyız çünkü son dakikaya 2-1 geride girdik. İlk yarıda sezonun en iyi oyunlarından birini oynadık" ifadelerini kullandı.

Daha sonra kendi performansı hakkında konuşan genç forvet, "Bunun için çalışıyorum. Gol atmaya, kendimi göstermeye çalışıyorum. Önemli olan benim gol atmam değil takımın kazanması, inşallah böyle devam eder" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor