Emre Aksoy;"21 ciddi projemiz var"

Trabzonspor 25-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek Olağanüstü Kongresi öncesi başkan adaylığını açıklayan İş Adamı Emre Aksoy Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti.Yönetimiyle beraber ziyaretlerini gerçekleştiren Aksoy, seç

Emre Aksoy;"21 ciddi projemiz var"

Trabzonspor 25-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek Olağanüstü Kongresi öncesi başkan adaylığını açıklayan İş Adamı Emre Aksoy Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti.

Yönetimiyle beraber ziyaretlerini gerçekleştiren Aksoy, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
 
"21 CİDDİ PROJEMİZ VAR"
 
Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret eden Aksoy ziyarette yaptığı açıklamada, ”Dünya çapında Trabzon’un tanıtımını yapmış ve marka olmuş bir spor kulübüne genç yaşta her şeye rağmen talip oldum. Trabzonspor’u daha yukarılara taşımak, Trabzonspor'u Trabzonspor anlayışıyla yönetebilmek için çalışmalarımıza başladık. Trabzonspor gerçekten çok büyük bir camiaya sahip çok büyük bir kulüptür.  Türkiye’de 4 büyükler içinde olsa da  dünyada ilk yüzün içinde olan bir takım. Bu süreci iyi değerlendirmek Trabzonspor’u daha ilerilere taşıyabilmek için büyüklerimizle neler yapabiliriz diye fikir alış verişinde bulunuyoruz. Bunun için ciddi anlamda hazırladığımız 21 projemiz var. Bu genç yaşımızda içimizdeki enerji ile ve Trabzonspor sevdası ile arkadaşlarımla birlikte ve taraftarımızın desteği ile Trabzonspor’u çok daha iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyoruz. ” dedi.
 
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise Trabzonspor’un büyük bir değer olduğunu kaydederek, “Sayın Emre Aksoy ve arkadaşlarının belediyemize teşrifine son derece memnun oldum.  Kendisi iş hayatında  başarılı çalışmalara imza atmış Trabzon’un bir  evladı. Trabzonspor şehrimizde, ülkemizde hatta dünyada bu renklere gönül vermiş herkes için büyük bir sevda, büyük bir varlık, büyük bir değerdir. Tabi bu güne kadar Trabzonspor’umuzun kuruluşundan beri taşıyan bütün idarecilerimiz bütün futbolcularımız bütün teknik adamlarımız hep kulübe bir şeyler katabilme gayreti içinde oldular. Sayın Emre Aksoy da bu güne kadar hizmet edenler gibi Trabzonspor’u daha ileriye taşımak, omuzlarına alıp ilerletmek amacında genç bir değerimiz.  Biz kendisine ve çalışma arkadaşlarına başarılar temenni ediyoruz” diye konuştu.
 
Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Aksoy ve ekibine kapıya kadar eşlik ederek, ziyaret için teşekkür etti.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor