Emerson da Trabzonspor'da gibi

Trabzonspor, golcü transferini Marc Janko’yu alarak çözerken, solbek ve stoper olarak görev yapan  Benfica’dan Brezilyalı yıldız Emerson da Conceição’nun transferini de bitirmek üzere olduğu iddia edildi. Benfica kulübünün resmi internet sitesinde yer ala

Emerson da Trabzonspor'da gibi

Trabzonspor, golcü transferini Marc Janko’yu alarak çözerken, solbek ve stoper olarak görev yapan  Benfica’dan Brezilyalı yıldız Emerson da Conceição’nun transferini de bitirmek üzere olduğu iddia edildi.

 

Benfica kulübünün resmi internet sitesinde yer alan futbolcu  profiline ait teknik bilgileri de siteden kaldırıldı.

Böylelikle Emerson'un Benfica ile ilgili ilişkilerin kesildiği gerçeği ortaya çıktı. Emerson'un Trabzonspor'a gelmesi an meselesi olduğu öne sürülürken Genel Menejer Giray Bulak'ın Benfica ile prensipte anlaştığı ancak pürüzlerin olduğu belirtildi.

 

JESUS DOĞRULADI

Benfica’nın hocası Jorge Jesus, Emerson Trabzonspor ilişkisi ile ilgili olarak iddialar orta attı Jesus “Emerson’u Trabzon’a verdik. Galiba imza atmış” açıklaması transferin bittiğini gösterirken, Brezilyalı yıldızın en geç hafta sonu Trabzon’a geleceği iddia edildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor