Efsane kaleci tatilde beyin kanaması geçirdi! Yaşam mücadelesi veriyor

Efsane kaleci Edwin van der Sar, tatil esnasında beyin kanaması geçirdi.

Efsane kaleci tatilde beyin kanaması geçirdi! Yaşam mücadelesi veriyor

Hırvatistan'ın Split şehrinde tatil yapan Hollanda Milli Takımı'nın efsane kalecisi Edwin van der Sar, geçirdiği beyin kanaması nedeniyle yoğun bakıma alındı. Önünde kritik saatler bulunan Sar'ın durumunun stabil olduğu belirtildi.

Efsane kaleci tatilde beyin kanaması geçirdi! Yaşam mücadelesi veriyor

HELİKOPTERLE HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ
Edwin van der Sar beyin kanaması geçirmesinin ardından helikopterle hastaneye kaldırıldı. Daha önce Ajax'ın genel müdürlüğünü de yapan Sar için Hollanda ekibinden yapılan açıklamada, durumunun stabil olduğu ve yeni bir gelişme olması halinde bilgilendirme yapılacağı belirtildi.

KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU
Edwin van der Sar kariyerinde 821 maça çıktı. Hollandalı efsane eldiven bu mücadelelerin 368'inde kalesinde gole izin vermedi. Kariyerinde birçok başarı bulunan Sar, Manchester United ve Ajax ile 2 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu. Hollandalı efsane kaleci, Manchester United ile 4 kez Premier Lig'i kazandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor