Efsane golcü futbolu bırakıyor

Bir zamanlar Barcelona ve Inter forması giyen, dünya futbolunun unutlmayan yıldızlarından olan Brezilyalı forvet oyuncusu Ronaldo yaptığı açıklamada, futbol yaşantısını 2011 yılının sonunda bitireceğini ve şuanki kulübü Corinthians'ta Copa Libertadores ku

Efsane golcü futbolu bırakıyor

Bir zamanlar Barcelona ve Inter forması giyen, dünya futbolunun unutlmayan yıldızlarından olan Brezilyalı forvet oyuncusu Ronaldo yaptığı açıklamada, futbol yaşantısını 2011 yılının sonunda bitireceğini ve şuanki kulübü Corinthians'ta Copa Libertadores kupasını kaldırarak kariyerini noktalamayı umduğunu söyledi.

 

Globo Esporte'ye konuşan 34 yaşındaki yıldız oyuncu kariyeri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ronaldo yaptığı açıklamada, "Benim düşüncem 2011 aralık ayının sonuna kadar oynamak ve daha sonra kariyerimi sonlandırmak. Kariyerimi burada, Corinthians'ta bitireceğim" ifadelerini kullandı.

 

Sao Paulo'daki etkileyici kariyer başlangıcının ardından sakatlıklarla mücadele eden ve kondisyon eksikliği çeken Ronaldo, sakatlığından dolayı 5 ay sahalardan uzak kalmasının ardından tekrar ilk 11'e girmeye başladı. 34 yaşındaki oyuncu 2010 yılının kendisinin istediği gibi gelişmediğini söyledi.

 

Ronaldo açıklamalarına şu şekilde devam etti: "Sakatlıklardan dolayı bu yıl benim için çok karışık geçiyor. Önceki etkiyi ve Corinthians taraftarlarının sevgisini tekrar geri kazanmalıyım. Bir yıl daha oynamak vücudum için daha zor olacak ama taraftarlar için bunu yapmalıyım."

 

Brezilyalı yıldız açıklamalarının sonunda hala kensinin oynamasına neden olan bir ödülün olduğunun hatırlatılması üzerine, "Evet, Libertadores. Bu büyük bir takıntı" şeklinde açıklamasını sona erdirdi.

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler