Düzyurtspor kaçan galibiyete yanıyor

 Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta sahasında Turgutluspor ile 1-1 berabere kalan Birlik Nakliyat Düzyurtspor, kaçan galibiyete üzülüyor.   Birlik Nakliyat Düzyurtspor’un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, sahaya galibiyet arzusuyla çıktıklarını, kaçan galibiyete

Düzyurtspor kaçan galibiyete yanıyor
 Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta sahasında Turgutluspor ile 1-1 berabere kalan Birlik Nakliyat Düzyurtspor, kaçan galibiyete üzülüyor.
 
Birlik Nakliyat Düzyurtspor’un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, sahaya galibiyet arzusuyla çıktıklarını, kaçan galibiyete üzüldüklerini söyledi.
 
Ligin ilk maçlarının her zaman zorlu geçeceğini ifade eden Ortakudaş, "Biz de bunun farkındaydık. Karşılaşma her iki takımın birbirlerini test etmeleriyle başladı. 22. dakikada kalemizde gördüğümüz gol hesabımızda yoktu. Bir önceki sezondan gelen pozisyon harcama hastalığımız bu karşılaşmada da devam etti. Golün hemen ardından rakip kaleye yüklendikçe yüklendik fakat aradığımız golü ilk yarıda değil, karşılaşmanın 2. yarısında bulabildik. Kalan dakikalarda öne geçmek için mücadele ettik fakat yakaladığımız pozisyonları gole çeviremedik. Atamazsanız öne geçemezsiniz. Biz de dün onu yaptık” dedi.
 
Bu maçı unuttuklarını fakat ders de çıkardıklarını belirten Ortakudaş, Birlik Nakliyat Düzyurtspor olarak çıkışa geçeceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor