Düzyurtspor, beraberlikle yetindi

Spor Toto 3. Lig 1. Grup erteleme maçında sahasında Düzcespor ile 1-1 berabere kalan Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, kendileri için önemli iki puan kaybettiklerini söyledi.   Ortakudaş, çok iyi başladıkları ve peş peşe pozi

Düzyurtspor, beraberlikle yetindi
Spor Toto 3. Lig 1. Grup erteleme maçında sahasında Düzcespor ile 1-1 berabere kalan Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, kendileri için önemli iki puan kaybettiklerini söyledi.
 
Ortakudaş, çok iyi başladıkları ve peş peşe pozisyonlar bulup bir de penaltı kaçırdıkları müsabakada her ne kadar baskılı oynasalar da gol bulamayınca istediklerini elde edemediklerini belirtti.
 
Özellikle karşılaşmanın ilk yarısında öne geçmeleri gerektiğini ifade eden Ortakudaş, "Çok pozisyon ürettik ama bir türlü istediğimiz golü bulamadık. İkinci yarıda ise baskımızı daha çok artırdık ancak futbolun ters yüzünü gördük. Bu yarıda kalemizde gördüğümüz gol hesabımızda yoktu. Kalan dakikalarda sıklaştırdığımız ataklar sonucu bulduğumuz son dakika golü tesellimiz oldu" dedi.
 
Ortakudaş, son dakikada gelen golün tesellileri olduğunu kaydederek, "Sahada bizim için çok önemli 2 puan kaybettik. Çok üzgünüz. Tek tesellimiz 1 puan oldu" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor