Diyarbakırspor'da Albay dönemi

Ligin ilk yarısını son sırada tamamlayan ve geçen hafta teknik direktör Engin Korukır ile yollarını ayıran yeşil kırmızılı ekipte yönetim, teknik direktör arayışlarını sonuçlandırdı. Kulüp başkanı Çetin Sümer, temasta bulunduğu Ercan Albay ile anlaşmaya v

Diyarbakırspor'da Albay dönemi

Ligin ilk yarısını son sırada tamamlayan ve geçen hafta teknik direktör Engin Korukır ile yollarını ayıran yeşil kırmızılı ekipte yönetim, teknik direktör arayışlarını sonuçlandırdı. Kulüp başkanı Çetin Sümer, temasta bulunduğu Ercan Albay ile anlaşmaya vardı. Daha önce Adıyamanspor, Adanaspor, Adana Demirspor, Şanlıurfaspor ve son olarak Mersin İdman Yurdu'nda görev yapan Albay, anlaşmanın ardından Antalya'da Diyarbakırspor'un kamp yapacağı otelde incelemede bulundu.

Ercan Albay'ın yardımcılığını ise Mehmet Talaş ve Kadir Kuriş'in yapacağı belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler