Dış basın gözaltıları FLAŞ geçti!

    Fenerbahçe'ye şike skandalı şokuAP: Süper Lig’in şampiyonu Fenerbahçe’nin başkanına gözaltıAssociated Press haber ajansı, futbolda şike iddiası kapsamında başlatılan soruşturmada 30’dan fazla kişinin gözaltına alındığını, bu kişilerin arasında en dikk

Dış basın gözaltıları FLAŞ geçti!

 

 

 

Fenerbahçe'ye şike skandalı şoku

AP: Süper Lig’in şampiyonu Fenerbahçe’nin başkanına gözaltı

Associated Press haber ajansı, futbolda şike iddiası kapsamında başlatılan soruşturmada 30’dan fazla kişinin gözaltına alındığını, bu kişilerin arasında en dikkat çeken ismin Süper Lig’in son şampiyonu Fenerbahçe’nin Başkanı Aziz Yıldırım olduğunu belirtti.

Gözaltına alınanlar arasında çeşitli kulüplerden yöneticiler ve futbolcularında olduğuna dikkat çekildi.

AFP: Futbol camiasının üst düzey yöneticileri ilk kez gözaltına alındı

Geçen yıl başlatılan futbolda şike soruşturmasında, ilk kez üst düzey yöneticilerin gözaltına alındı.

Polis, yaptığı baskınlarda 30’dan fazla kişiyi gözaltına aldı. Bu sabah, Fenerbahçe’nin Başkanı Aziz Yıldırım ve kulübün AS Başkanı Şekip Mosturoğlu gözaltına alındı.

Gözaltına alınan diğer önemli isimler arasında Eskişehirspor’un sportif direktörü Ümit Karan’da bulunuyor. Soruşturma Ankara’da da sürerken, Gençlerbirliği’nde forma giyen Serkan Çalık ve Ankaragücü’nün kalecisi Serdar Kulbilge’de gözaltına alındı. Her iki futbolcu milli takım kadrosunda yer alıyor.

Polis, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün tesislerinde aramaların devam ettiğini bildirdi. Soruşturma kapsamında Sivasspor’un Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Fenerbahçeli Emre Belözoğlu’nun kuzeni İzmir’de sorgulanıyor.

GOAL.COM: Şampiyon Fenerbahçe’ye şike skandalı şoku

Goal.com, HaberTürk spor servisine dayandırdığı haberinde, aralarında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da bulunduğu futbol camiasının üst düzey isimlerinin gözaltına alındığını duyurdu:

İstanbul polisi bu sabah erken saatlerde birçok noktada operasyon başlatırken, gözaltına alınanlar arasında Fenerbahçe AS Başkanı Şekip Mosturoğlu’da bulunuyor. Ayrıca, Trabzonspor, Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Sivasspor’da da gözaltılar yaşandı.

Polisin sürdürdüğü soruşturmada daha fazla kulübün ismi geçerken, soruşturmaların yöneldiği yönetici ve futbolcuların isimleri verilmedi.

 XINHUA: 15 şehirde “futbol şikesi” operasyonu

Çin haber ajansı Xinhua, “futbol şikesi soruşturması kapsamında 15 şehirde operasyon düzenlendiğini ve çok sayıda kişinin gözaltına alındığını” duyurdu:

En dikkat çekici gözaltılar, başta Başkan Aziz Yıldırım olmak üzere çok sayıda kişinin gözaltına alındığı Fenerbahçe’de yaşandı.

Fenerbahçe’nin şampiyonluğu kazandığı geçen sezon yapılan maçları kapsayan soruşturmada şu ana kadar 40’tan fazla gözaltı var.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor