Demirören mi Beyazlı mı?

TFF'nin Trabzonlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı, haber61'e konuştu.  TFF'nin Trabzonlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı, "Etik Kurul raporunda şike sahaya yansımamıştır diye bir ifade yoktu dosyada, dün Başkanımız Yıldırım Demirören'in açıklama

Demirören mi Beyazlı mı?

TFF'nin Trabzonlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı, haber61'e konuştu. 

 

TFF'nin Trabzonlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı, "Etik Kurul raporunda şike sahaya yansımamıştır diye bir ifade yoktu dosyada, dün Başkanımız Yıldırım Demirören'in açıklamalarından sonra dosyayı inceledim ve şike sahaya yansımamıştır diye bir ifade bulamadım" dedi.

 

YA DEMİRÖREN YANLIŞ YADA BEN
TFF'nin yaptığı 58. madde değişikliğiyle ilgili olarak Trabzonlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı red oyu verdi.

Haber61.net'e telefon bağlantısı aracılığıyla özel açıklamalarda bulunan TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kulüpler Komitesi Başkanı Mustafa Beyazlı, TFF'nin 58. madde değişiklik teklifine ilk oylamada red oyu verdiğini belirterek, "58. maddenin değişikliği teklifine kayıtsız red oyu verdim. Bu olay Türk futboluna çok zarar veriyor. Kesinlikle karşıyım dedim hayır dedim" diye konuştu.

 

Beyazlı, bu işin takipçisi olacağını da sözlerine ekledi.

Teklife red oyu veren üyeler değişiklik gelince madde oy birliğiyle geçti. 58. madde değişikliğine oy verilmesinin nedeni şike ve teşvike teşebbüste puan silme, eylemin gerçekleşmesinde küme düşme.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor