Demet Akalın'a Samsunsporlu...!

Adı, şarkıcı Demet Akalın ile aşk yaşadığı dedikodularına karışan Savaş Yılmaz'a Samsunspor yönetimi 19 bin 266 TL para cezası verildi.Spor Toto Süper Lig'de 9 haftadır galibiyete hasret kalan Samsunspor Yönetimi, dün yaptığı toplantıda dikkat çekici kara

Demet Akalın'a Samsunsporlu...!

Adı, şarkıcı Demet Akalın ile aşk yaşadığı dedikodularına karışan Savaş Yılmaz'a Samsunspor yönetimi 19 bin 266 TL para cezası verildi.

Spor Toto Süper Lig'de 9 haftadır galibiyete hasret kalan Samsunspor Yönetimi, dün yaptığı toplantıda dikkat çekici kararlara imza attı. Bunlardan en ilginci ise, futbolculardan Savaş Yılmaz'a verilen ceza oldu.

Son dönemde yazılı ve görsel basında adı şarkıcı Demet Akalın ile aşk yaşadığı dedikodularına karışan futbolcuya 19 bin 266 TL para cezası verildi. Savaş Yılmaz, sezon başında Kayseri'den transfer edilmişti.

Devre arası takviye
Öte yandan Genel Koordinatör Adnan Sezgin'in ise devre arası için transfer çalışmalarına başladığı, yurt içinden ve yurt dışından bazı oyuncularla temasa geçtiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor