Cüneyt Çakır'a FİFA'dan dev görev

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, Kolombiya’daki 20 Yaş Altı Dünya Kupası’nda Meksika-Kolombiya çeyrek final maçını yönetecek. Bu gece TSİ 04.00’te başlayacak maçta Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Liverpool’un son bombası

Cüneyt Çakır'a FİFA'dan dev görev

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, Kolombiya’daki 20 Yaş Altı Dünya Kupası’nda Meksika-Kolombiya çeyrek final maçını yönetecek. Bu gece TSİ 04.00’te başlayacak maçta Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.

Liverpool’un son bombası Enrique

Premier Lig ekiplerinden Liverpool, Newcastle’ın İspanyol sol beki Jose Enrique’yi transfer etti. Kulüpten yapılan açıklamada, 25 yaşındaki oyuncuyla dün sözleşme imzalandığı bildirilirken İngiliz basını da Enrique için 8 milyon Euro bonservis ödendiğini ve 5 yılılk anlaşma yapıldığını yazdı.

Jose Enrique, daha önce Celta Vigo, Villarreal ve Valencia gibi takımlarda oynamıştı.

Tuncay Şanlı resmen Bolton’da

Sazonu Wolfsburg’da tamamlayan Tuncay Şanlı’nın Bolton’a transferi resmileşti. Alman kulübü açıklamasında, 29 yaşındaki golcünün 1 yıllığına Bolton’a satın alma opsiyonuyla kiraladığını belirtti. Tuncay’ın çalışma izni olmadığı için bugünkü QPR maçında oynamayacak.

Tuncay Şanlı geçen sezon Wolfsburg formasıyla Bundesliga’da 4 maçta yer almışı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor