CSKA'ya çifte şok!

Trabzonspor'un Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde (B) Grubundaki rakiplerinden CSKA Moskova'da savunma oyuncusu Sergey İgnaşeviç ve orta saha oyuncusu Keisuke Honda sahalardan 10 gün uzak kalacak.Rus kulübünün açıklamasında, İgnaşeviç'in dün Lille ile oynanan ma

CSKA'ya çifte şok!

Trabzonspor'un Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde (B) Grubundaki rakiplerinden CSKA Moskova'da savunma oyuncusu Sergey İgnaşeviç ve orta saha oyuncusu Keisuke Honda sahalardan 10 gün uzak kalacak.

Rus kulübünün açıklamasında, İgnaşeviç'in dün Lille ile oynanan maçta bileğinden, Japon Honda'nın da önceki gün idmanda dizinden sakatlandığı belirtildi.

Rusya Ligi'nde hafta sonunda oynanacak Anji Mahaçkala maçında oynayamayacak iki futbolcunun, Şampiyonlar Ligi'nde İnter ile İtalya'da 7 Aralık'ta oynanacak maça yetişecekleri sanılıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde 7 Aralık'ta Lille-Trabzonspor ve İnter-CSKA Moskova maçları oynanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor