Ç.Rize hocasını arıyor

PTT 1. Lig'de Engin Korukır'ın istifasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Çaykur Rizespor'da, Transfer Komitesi Başkanı Koray Deniz, otorite ve tecrübesine güvendikleri, takımı şampiyonluğa taşıyacağına inandıkları hoca ile çalışmak istedi

Ç.Rize hocasını arıyor

PTT 1. Lig'de Engin Korukır'ın istifasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Çaykur Rizespor'da, Transfer Komitesi Başkanı Koray Deniz, otorite ve tecrübesine güvendikleri, takımı şampiyonluğa taşıyacağına inandıkları hoca ile çalışmak istediklerini söyledi.

Teknik direktör arayışlarında alternatiflerin olduğunu belirterek, ''Hedeflerimiz için dikkatli olmak zorundayız. Sezon başından bu yana tek düşüncemiz şampiyonluğa ulaşmak. Rize camiasının bu yükünü kaldırabilecek, takımı ileri taşıyacak teknik direktör arayışımız devam ediyor. Otorite ve tecrübesine güvendiğimiz, bizi şampiyonluğa taşıyacak bir hoca ile çalışmak istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz'' dedi.

Bucaspor maçına takımı Teknik Direktör Mehmet Ali Karaca'nın hazırlayacağını ifade eden Deniz, ''Uzun yıllar kulübümüzde görev yapan, kendisine inandığımız ve güvendiğimiz bir isim. Her hocanın ekibinde görev aldı. Ligi tanıyan bir isim. Teknik direktörümüz belirleninceye kadar takım kendisine emanet. Teknik direktörümüzü belirlesek dahi Bucaspor maçında takımın başında sahaya çıkabilir. Bu hafta içerisinde netleşecek'' diye konuştu.

Teknik direktör arayışlarında etik değerlere büyük önem verdiklerini kaydeden Deniz, ''Farklı takımları çalıştıran teknik direktörlerin isimleri bizimle anılıyor. Başka takımda görevli bir hocayı ayartmak gibi bir düşüncemiz asla olamaz. Bunu konuşmak bile aklımızın ucundan geçmez. Kimse bizi çalışan bir isimle ilişkilendirmesin'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor