Constant'ı ingilizler secti

Trabzonsporlu Kevin Constant'ın selfie'si birinci seçildi! İngiliz Daily Mirror gazetesi, Trabzonsporlu Kevin Constant'ın geçen yıl Milan'da oynarken çektirdiği çıplak ve papyonlu selfie'yi 'gelmiş geçmiş en kötü selfie' seçti. Trabzonsporlu Kevin Constan

Constant'ı ingilizler secti

Trabzonsporlu Kevin Constant'ın selfie'si birinci seçildi! İngiliz Daily Mirror gazetesi, Trabzonsporlu Kevin Constant'ın geçen yıl Milan'da oynarken çektirdiği çıplak ve papyonlu selfie'yi 'gelmiş geçmiş en kötü selfie' seçti. Trabzonsporlu Kevin Constant'ın geçen yıl Milan'da oynarken çektiği çıplak ve papyonlu  selfie, İngiliz Daily Mirror gazetesi tarafından 'gelmiş geçmiş en kötü selfie' seçildi. Trabzonspor'un Gineli futbolcusu Kevin Constant, çektiği selfie ile İngiltere'de alay konusu oldu. Gineli yıldız geçtiğimiz sezon Milan Kulübü'nde oynarken çektiği çıplak ve papyonlu selfie fotoğrafını kişisel Twitter hesabından yayınlayınca, deyim yerindeyse İtalya'da yer yerinden oynadı.  İtalya Ligi'nde tarihinin en kötü performanslarından birini sergileyen Milan Kulübü'nün taraftarları, Constant'ı sosyal medyada yaylım ateşine tuttu. Çok ağır eleştirilerle karşı karşıya kalan Gineli futbolcu, bunun üzerine tweeti sildi ve Twitter hesabını kapattı. Ancak internetten silinemeyen bu selfie, güncelliğini korumaya devam ediyor!  Ünlü İngiliz gazetesi Daily Mirror, bu fotoğrafı 'gelmiş geçmiş en kötü selfie' seçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor