Colman kendini affettirecek

Trabzonspor'un orta sahadaki en etkili isimlerinden biri olan Arjantinli oyuncu Gustavo Colman, iki maçlık cezasının dolmasıyla birlikte sahalara geri dönüyor.Spor Toto Süper Ligi'nin 19. haftasında deplasmanda oynanacak olan Çaykur Rizespor maçında ilk 1

Colman kendini affettirecek

Trabzonspor'un orta sahadaki en etkili isimlerinden biri olan Arjantinli oyuncu Gustavo Colman, iki maçlık cezasının dolmasıyla birlikte sahalara geri dönüyor.

Spor Toto Süper Ligi'nin 19. haftasında deplasmanda oynanacak olan Çaykur Rizespor maçında ilk 11'de sahada olması beklenen Arjantinli oyuncu Gustavo Colman, antrenmanlardaki performansıyla teknik direktör Mustafa Akçay'ın gözüne girerken, zorlu maçta takıma yapacağı katkıyla hem hocasının hemde taraftarlara gönlünü yeniden kazanmak istiyor. Galatasaray maçının son bölümlerinde gördüğü kırmızı kart sonrası eleştiri oklarını üzerine çeken ve noel tatiline gitmek için bilerek kart gördüğü iddialarına maruz kalan Colman, kendisine yönelik yapılan eleştirilere en iyi cevabı sahada vererek kendisini afettirmek istiyor.

İKİNCİ YARIDA FARKLI BİR COLMAN OLACAK

Bu sezon Trabzonspor forması altında, hocası Mustafa Akçay'ın beklentilerine tam olarak karşılık veremeyen Arjantinli oyuncu yaşadığı sakatlıklar ise peşini bırakmadı. Bordo-mavililerin bu sezon oynadığı 30 maçta sadece 18'nde forma giyen Arjantinli, 10 lig maçında 8 kez de Avrupa'da oynanan maçlarda forma giydi ve bu sezon sadece 1 gol atabilidi. Yaşadığı kas sakatlıkları nedeniyle 6 maçta forma giyemeyen oyuncu 2 maçta ise cezası nedeniyle oynayamadı. Yaşadığı talihsizlikleri ve şansızlıkları artık geride bıraktığına inanan Colman, "Ligin ilk yarısında yaşadığım sakatlık nedeniyle bir çok maçta forma giyemedim. Form tutmam ve maç temposu yakalamam uzun bir süre aldı. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik ve kendini çok iyi hissediyorum. Hocam şans verirse elimden gelenin en iyisini yapıp takıma katkıda bulunmak istiyorum" dedi.

AKÇAY-COLMAN GÖRÜŞMESİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, antrenmanlardan geri kalan bölümlerde sürekli oyuncularıyla bir araya gelerek onların sorunlarını dinlemeye büyük bir özen gösteriyor. Futbolcularından üst düzeyde performans almayı hedefleyen Akçay, oyuncuların kafa olarak rahatlatmaya çalışıyor. Orta sahanın önemli ismi Colman ile de yakından ilgilenen Akçay, oyuncunun var olan yeteneklerini daha çok ön plana çıkarması için bir araya gelerek toplantılar yapıyor. Colman'dan ligin ikinci yarısında daha çok istifade etmeyi hedefleyen Akçay, oyuncusundan gösterilen kartlar konusunda dikkatli olmasını istedi.

SÜPER LİG'DE 153 MAÇINA ÇIKACAK

Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman, Çaykur Rizespor maçıyla birlikte Spor Toto Süper Lig'de 153 maçına çıkacak. 2008 yılından itibaren bordo-mavili formayı terleten Arjantinli oyuncu ligde bugüne kadar oynadığı 152 maçta ise 21 gol kaydetti. Colman, Trabzonspor formasıyla ligde oynadığı maçlarda 40 sarı kart görürken, 2'de kırmızı kart gördü. Oyuncu en çok kartı ise 2011-12 sezonunda 11 sarı ve 1 kırmızı kart gördü. 2012-13 sezonunda 6 sarı kart, 2010-11 sezonunda 8 kart 2008-2010 sezonlarında ise 6'şar sarı kart gördü. Bu sezon ise 3 sarı ve 1'de kırmızı kart gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor