Cinemre istifa sinyali verdi!

Spor Toto 3. lig 1. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'da, teknik direktör Orhan Cinemre, ''Play off mücadelesi verdiğimiz şu zor dönemde yalnız kaldık, yalnızlığa terk edildik'' dedi.Cinemre, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Arsinspor olarak sezon başındak

Cinemre istifa sinyali verdi!

Spor Toto 3. lig 1. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'da, teknik direktör Orhan Cinemre, ''Play off mücadelesi verdiğimiz şu zor dönemde yalnız kaldık, yalnızlığa terk edildik'' dedi.

Cinemre, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Arsinspor olarak sezon başındaki hedeflediklerine yakın bir yerde olduklarını belirterek, ''Şu an bulunduğumuz konum itibariyle play-off mücadelesi veren bir ekibiz. Ancak şu zor dönemde yalnız kaldık, yalnızlığa terk edildik'' dedi.

Geçen günlerde kulüp başkanı Paşa Koç'un görevini bıraktığını ifade eden Cinemre, ''3 saç ayağından birisi şu an yok, biz onurlu mücadelemize devam etmemize rağmen canımız sıkılmaya başladı. Boğazımıza geçirilen ipin halkası bayağı daralmaya başladı. Bu bizim için üzüntü, futbolcularımız için endişe verici. Sorumluluk sahibi olanlar taşın altına elini koymalı. Kısa süre içinde düzelme olmazsa benim de hoca olarak yapacak bir şeyim yok, kendi adıma bir durum değerlendirmesi yapmayı düşünüyorum'' diye konuştu.

Öte yandan Arsinspor, gelecek hafta sonu deplasmanda oynayacağı Ünyespor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı idmanla sürdürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor