Carvalhal: Faturayı ödüyoruz

Trabzonspor yenilgisi sonrası Beşiktaş'ta okların çevrildiği Carlos Carvalhal, haftalardır şikayet ettiği yoğun programa yine gönderme yapıp, sakatlıklara neden olduğunu ve faturanın bu nedenle kendilerine çıktığı söyledi.Carvalhal, “Buradan taraftarımızı

Carvalhal: Faturayı ödüyoruz

Trabzonspor yenilgisi sonrası Beşiktaş'ta okların çevrildiği Carlos Carvalhal, haftalardır şikayet ettiği yoğun programa yine gönderme yapıp, sakatlıklara neden olduğunu ve faturanın bu nedenle kendilerine çıktığı söyledi.

Carvalhal, “Buradan taraftarımızı tebrik ediyorum stadı doldurdular ve çok iyi, harika bir destek verdiler. Biz de onlara galibiyetle karşılık vermek isterdik ama bunu yapamadık. Trabzonspor’u aldığı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum hak ettikleri bir maçı aldılar.. Ben oyuncularımı suçlayamam; istek ya da arzuları yoktu diyemem. Çok istedikler çok arzuladılar çok koştular ama iyi oynamadık”. 

“Yaşadığımız bir çok sıkıntı içinde sakatlıkları ilk başta gösterebiliriz. Ne kadar çok maç oynarsak maç yorgunluğu ile yarışıyoruz. Oyuncuların yerlerini değiştirmek zorunda kalıyoruz. Bütün oyunculara güveniyorum ama zorunlu değişikliklerle saha içindeki koordinasyonda sorun yaşıyoruz. Hilbert, Egemeni, İsmail, Veli derken bugün de Almedia ve Necip’in durumunu bilmiyoruz. Devamlı değişiklik yapıyoruz ve oyun içinde anlayışı iyileştirmek zorlaşıyor. Çok maç var demiyorum ama maçlar arası zamandan şikayet ediyordum. Bunların faturası da bize çıkıyor ve biz de bunu ödüyoruz”..

“Benim futbol içinde hiçbir çekincem yok. Önceliğimiz play-off’a olabildiğince en iyi yerde gitmek . Bunun için çalışmaya devam ediyoruz. Avrupa’da en iyi ikinci dereceyi egale ettik ve en iyi derece için Madrid’e gideceğiz, 3 kulvarda birden yarışıyoruz. Bunların hepsini iyi şekilde götürmek zor oluyor ama bunun için mücadele ediyoruz”.

“Bizim şuan ilk düşüncemiz Perşembe gününe hangi oyuncularımızı yetiştireceğimiz olacak. Atletico Madrid kolay bir rakip değil ve bu turun favorisi. Son yıllarda kazandıkları bir Avrupa kupası var. Ancak futbol 4 çizgi arasında oynanıyor. Biz de kendi isteklerimizi yerine getireceğiz ve hedefler doğrultusunda sahada iyi işler yapmak için çalışacağız. Ancak kolay olmayacak. Son dönemde iyi bir grafikleri de var ve kolay geçmeyecek”.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor