Canalioğlu: takım olduk

Trabzonspor Teknik Direktörü Cemil Canalioğlu Gaziantepspor'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu."Hedefimize giden yolda bir engeli aşmanın daha gururunu yaşıyoruz. Tam bir takımolduk. Bunun semeresini görüyoruz. Kazanmaya ve zevk v

Canalioğlu: takım olduk

Trabzonspor Teknik Direktörü Cemil Canalioğlu Gaziantepspor'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"Hedefimize giden yolda bir engeli aşmanın daha gururunu yaşıyoruz. Tam bir takımolduk. Bunun semeresini görüyoruz. Kazanmaya ve zevk vermeye devam ediyoruz. İnşallah daha iyi olacağız. Biz rehavet içinde değiliz. Zorunlu değişiklikler bizi biraz etkiledi. Oyunu kontrol altında tutmaya çalıştık. ikinci yarı baya bir pozisyon bulduk.

Sakatlıklar bizi engelleyebilir. Ancak diğer arkadaşlarda sahaya çıktığında ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor