Canalioğlu: Basit goller yedik

PTT 1. Lig'in 26. haftasında 1461 Trabzon kendi sahasında Balıkesirspor’a 2-1 mağlup oldu.Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan 1461 Trabzon Teknik Direktörü Cemil Lütfü Canalioğlu, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi. Canali

Canalioğlu: Basit goller yedik

PTT 1. Lig'in 26. haftasında 1461 Trabzon kendi sahasında Balıkesirspor’a 2-1 mağlup oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan 1461 Trabzon Teknik Direktörü Cemil Lütfü Canalioğlu, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi. Canalioğlu, “Burada hakemlerle ilgili olarak galip olduğumuz dönemlerde çok basit sarı kartlarla beraber oyundaki tempomuzu düşürdük. Bu düşürme anlarında golleri yedik. Gollerimiz çok basitti. Üzgünüz” dedi.

1461 Trabzon’un tecrübeli oyuncusu Oktay Demircan ise, “Mağlup olduğumuz için üzgünüz ama bunun telafisi olduğunu düşünüyorum. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Önümüzdeki maçlarda en iyi performansı sergileyerek maçları almayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler