Bursa Fenerbahçe'ye ''dur'' dedi!

Fenerbahçe, Bursaspor'dan büyük bir darbe alarak liderlikten düştü.Şampiyonluk yolundaki en büyük aday bu saatten sonra Trabzonspor oldu.Spor Toto Süper Lig'de 27. haftada zirveyi yakından ilgilendiren maçta Fenerbahçe ile Bursaspor karşı karşıya geldi. K

Bursa Fenerbahçe'ye ''dur'' dedi!

Fenerbahçe, Bursaspor'dan büyük bir darbe alarak liderlikten düştü.

Şampiyonluk yolundaki en büyük aday bu saatten sonra Trabzonspor oldu.

Spor Toto Süper Lig'de 27. haftada zirveyi yakından ilgilendiren maçta Fenerbahçe ile Bursaspor karşı karşıya geldi. Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan zorlu mücadelede gol sesi çıkmadı ve iki takım puanları paylaştı.

Kadıköy'de temposu yüksek mücadelede Fenerbahçe atak gibi gözüksede golü bulamadı. Bursaspor ise etkili savunmasıyla zorlu deplasmanda galip gelemeyerek iki puanı bıraktı.

Bu beraberliğin ardından Fenerbahçe, Trabzonspor'un Konyaspor'u 1-0 yenerek puanını 63'e yükseltmesinin ardından, Trabzonspor'dan 1 gün sonra maç oynama avantajına rağmen, Bursaspor ile sahasında 0-0 berabere kalarak puanını 61 yaptı,

Fenerbahçe Koltuktan Düştü:

Başta Hürriyet, Vatan, Fanatik gazeteleri olmak üzere Fenerbakçe'nin Gençlerbirliği'ni yenerek liderliği maç fazlasıyla elinde bulunduran Trabzonspor'dan almasıyla attığı başlıklar hala unutulmadı.

Trabzonspor aleyhine yaptıkları haberlerle Trabzonspor taraftarlarının tepkisini çeken Başta Hürriyet, Vatan ve Fanatik olmak üzere İstanbul yandaşı basının gücü Fenerbahçe'nin koltuktan düşmesine engel olamazken, bizde Trabzonspor tarafı olarak madem öyle işte böyle diyor ve ekliyoruz "KALK ULAN KOLTUKTAN"

Bursaspor'da Ali Tandoğan ve Ozan İpek gördüğü sarı kart sonrasında cezalı duruma düştü.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor